Nordkil tilbyder totalløsninger inden for skadedyrservice og skadedyrskontrol.
Vi har mange års erfaring med bekæmpelse af Rotter, duer, mus, væggelus, kakerlakker, hvepse, muldvarper, myrer og borebiller samt alle øvrige skadedyr.

Vi rykker hurtigt ud og tilbyder hjælp indenfor professionel skadedyrsbekæmpelse. Har du skadedyr i bygningen kan vil tilbyde at løse udfordringen hurtigt og nemt. Kontakt os blot ved at skrive i nedenstående formular, eller ring til vores kundeservice på 26 13 11 52

Kontakt os

 

Vi står klar til udryddelse af ethvert skadedyr hos private og erhverv i hele København. Nordkil er specialister i skadedyrsbekæmpelse, og vi tager os af desinfektion og rydning af skadedyr i alle former for boliger. Vi tilbyder skadedyrsbekæmpelse indenfor; væggelus, sølvfisk, hvepse, myrer, kakerlakker, rotter og mus mm.

Står du med et akut skadedyrsproblem er du velkommen til at tage kontakt til os, så vi kan rykke ud til dig. Det altid GRATIS at kontakte Nordkil og modtage et uforpligtende tilbud!

Fortæl os hvilket skadedyr det drejer sig om, og hvor du har opdaget det.
I de fleste tilfælde kan vi sætte gang i opgaven med det samme, når vi har modtaget dine oplysninger.

Vores medarbejdere har stor viden inden for skadedyrsbekæmpelse, såsom deres levevilkår, spredningsveje og hvordan de bekæmpes.

Grundejere har mulighed for at etablere en sikringsordning mod rotter/mus. Foretages det igennem os i Nordkil er vi herefter forpligtede til at foretage rottebekæmpelse hos den pågældende grundejer. Dette indebærer typisk, at ejendommen gennemgås for fejl og mangler – og kasser med bekæmpelsesmiddel/fælder sættes op.